Abonnementsartikel

Succes med salget af John Deere-maskiner i de nordiske lande og Baltikum har skabt behov for en oprustning af det nordiske kontor i Malmø.

John Deere har så stor succes med sin nye organisation bag forhandlerstrukturen, som faldt på plads for lidt over et år siden, at selskabet nu søger to nye medarbejdere til det nordiske kontor i Malmø.

Et stillingsopslag i dagbladet Børsen beskriver de to nye funktioner, som får betegnelsen Area Sales Manager. Jobbene handler blandt andet om at samarbejde med lokale banker for at understøtte salget af John Deere-maskiner, blandt andet gennem skræddersyede finansierings- og leasing-løsninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En anden funktion bliver at coache og uddanne forhandlerne.

Den ene af de nye Area Sales Managers får ansvaret for Sverige, Danmark og Norge, og den anden for Finland og de baltiske lande.

Christian Dreyer, der er leder af det nordiske kontor, fortæller, at kontoret lige nu har en enkelt medarbejder med ansvaret for de mange funktioner, som nu skilles ud i to selvstændige stillinger på grund af en meget gunstig udvikling af markedet.

- Funktionen ligger lige nu i salgsteamet, men da vi håndterer et meget stort volumen, fordi vi har succes med vores salg, har vi fået brug for at støtte salgsfunktionen med de nye stillinger, forklarer han.