Abonnementsartikel

Henrik Brunholm overtog Fredensborg Skov & Have i 2011, og nu to år senere er han blevet Årets Forhandler af Kubota.

Fredensborg Skov & Have er kåret som Årets Forhandler af Kubota-traktorer, og det kan man godt blive, selv om man ikke har været i branchen i en menneskealder.

Henrik Brunholm fra Fredensborg Skov & Have overtog virksomheden i 2011, og kort tid efter blev han Kubota-forhandler for Svenningsens Maskinforretning i Kastrup. Henrik Brunholm skulle forsyne Nordsjælland med Kubota.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der havde tidligere været en Kubota-forhandler i området. Da Svenningsens overtog Kubota-importen i 2009, kom vi imidlertid til at mangle en forhandler. En dag ringede en af Henrik Brunholms bekendte til mig og fortalte, at Henrik godt kunne tænke sig at blive Kubota-forhandler. Det fandt vi så ud af, fortæller salgskonsulent Lars Pedersen hos Svenningsens.

Et godt mærke

Det er fjerde gang, at Kubota uddeler hæderen som Årets Forhandler, og Henrik Brunholm ser store fremtidsperspektiver for mærket i Nordsjælland.

- Her er rigtig mange anlægsgartnere og hestefolk, som kan finde helt ideelle løsninger i Kubotas traktorprogram. Jeg har da også allerede fået kunder til at skifte fra andre mærker til Kubota. Det handler om en kombination af rigtige priser og god service. Og så sætter mange pris på, at Kubotas traktorer fungerer logisk og enkelt, fortæller Henrik Brunholm.