Abonnementsartikel

På en messe i London har Friland fået en pris for "Bedste Nye Økologiske Fødevare".

Danish Crown-datterselskabet Friland har modtaget en pris under en messe i London for "Bedste Nye Økologiske Fødevare". Prisen hedder "Natural and Organic Award" og blev givet for at have introduceret en Tørsaltet Back Bacon med havsalt.

Udnævnelsen skete på grundlag af stemmer fra gæsterne på messen Natural and Organic Products Europe i London, som er den største økologiske messe i Storbritannien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I forhold til andre øko-messer - som for eksempel tyske Biofach - er Natural & Organic Products præget af også at have mange andre varer end alene økologiske fødevarer, idet den også rummer mange generelle helse- og skønheds-produkter.

Mange vegetarer

"For Friland blev æren derfor ikke mindre imponerende af, at op imod en tredjedel af de stemmeberettigede besøgende erklærede sig som vegetarer," skriver Friland i en pressemeddelelse.

Det vindende produkt markedsføres på det britiske og irske marked af Oliver Carty, som er en mangeårig samarbejdspartner for Friland, og som har en række produkter i sit sortiment fremstillet af såvel øko- som Frilandsgris.