Abonnementsartikel

Medlemmerne kan se frem til blandt andet årets beretning, valg til ledelsen og oplæg af Søren Gade, adm. direktør for Landbrug & Fødevarer.

LandboUngdom holder sit årsmøde på lørdag den 20. april på Bygholm Landbrugsskole i Horsens, hvor der er adskilligt på programmet, blandt andet et oplæg fra Søren Gade, adm. Direktør for Landbrug & Fødevarer.

- I ledelsen glæder vi os til at arbejde efter den nye arbejdsplan, der blev vedtaget på det ekstraordinære årsmøde i november, da den vil betyde en endnu mere synlig og politisk dagsorden, fortæller formand Johanne Marie Laursen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For femte gang kårer LandboUngdom også årets LU’er på årsmødet. Hæderen går til en LU’er, der har ydet en helt særlig indsats for LandboUngdom i året, der gik. Kandidaterne er indstillet fra hele landet og Årets LU’er modtager diplom og en vandrepokal.

Der skal også vælges folk til landsledelsen. Der er tre poster på spil. Maria Jeppesen, som genopstiller og Henrik Dalum og Peter Stenger, der begge har valgt ikke at stille op igen. 

Endelig er der valg til diverse udvalg, blandt andet Medieudvalget og Aktivi-tets- og Kursusudvalget.

- Vi håber på en god dag med livlig debat om unges vilkår i erhvervet, sociale netværk og uddannelse, siger Formand Johanne Marie Laursen.