Abonnementsartikel

KWS Scandinavia A/S, der betegner sig selv som markedsleder inden for hybridrug og frø til sukker-roer, vokser og flytter derfor i nyt hovedsæde.

KWS Scandinavia A/S, der er stærk inden for hybridrug og frø til sukker-roer, får nyt hovedsæde.

Det er nødvendiggjort af, at firmaet gennem de seneste år har øget sine aktiviteter støt inden for majsudsæd, læggekartofler, udsæd af hvede, byg og raps.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De øgede aktiviteter har betydet en hurtig udvidelse af medarbejderstaben fra en til syv fastansatte medarbejdere. Derudover er også ni freelancere tilknyttet.

Med udsigten til en betydelig videre forretningsudvikling de kommende år har KWS Scandinavia A/S derfor besluttet at etablerer et nyt hovedkontor i Vejle.

Det nye hovedkontor er etableret i det orangerøde kontorhus Advice House, som er centralt beliggende ved motorvej E45, lidt nord for Vejle.

Med etableringen af det nye danske hovedkontor i Vejle, får KWS Scandinavia A/S et nyt samlingspunkt for sin salgs- og rådgivningsorganisation i Skandinavien.

Det nye samlingspunkt vil ikke reducere den lokale tilstedeværelse, som vedligeholdes via medarbejdernes hjemmekontorer, kontoret i Toreby på Lolland og kontoret i Staffanstorp i Sydsverige.