Abonnementsartikel

Onsdag den 24. april inviterer Djursland Landboforening lodsejere, skovejere og landmænd til informationsmøde om Nationalparken.

For snart fire år siden åbnede Nationalpark Mols Bjerge, og meget er efterhånden ved at tage form. Jørgen Ivar B. Mikkelsen, Djursland Landboforenings repræsentant i nationalparkbestyrelsen, vil på et møde om aftenen 24. april give en status og orientere om arbejdet i Nationalparken. Også afdelingsleder for Land, miljø og erhverv i Djursland Landboforening, Rikke Skyum, vil deltage.

For de, der bor eller ejer jord i Nationalparken, er der lukket op for hel eller delvis finansiering af projekter eller tiltag, der kan være med til at opfylde formålene med Nationalparken. Ét af formålene er erhvervsudvikling.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er håbet, at mødet kan inspirere nogle af deltagerne til at sende Nationalparken en ansøgning, så en del af de penge, Nationalparken hvert år råder over, kan komme lodsejerne til gavn.

Målet er, at det skal være bedre at være i Nationalparken end udenfor.

Alle interesserede lodsejere, skovejere og landmænd er velkomne – medlemmer som ikke-medlemmer. Tilmelding til mødet nødvendig og bedes foretaget senest den 22. april via aktivitetskalenderen på www.landboforening.dk.