På søndag den 21. april lukkes de økologiske køer ud på græs. Sidste år trak denne fest cirka 142.000 gæster over hele Danmark fordelt på cirka 65 gårde.

Naturmælk har otte leverandører, som denne dag åbner dørene for publikum, når køerne efter en lang vinter endelig lukkes ud til dagslys, vind og solskin.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Da Dansk Cyklistforbund anbefaler "Op på cyklen Danmark", opfordrer Naturmælk derfor til at alle med lyst og mulighed snupper cyklen og kører ud til en Naturmælk gård denne søndag.

- I en tid hvor der tales om klima-løsninger, folkesundhed, fælles ansvar mv. er det oplagt, at vi i landdistrikterne også tager cyklen, når lejligheden byder sig. Så denne søndag vil vi opfordre alle til at bakke op omkring regeringens og Dansk Cyklistforbunds initiativ og tage cyklen ud til en Naturmælk gård for at se køerne der lukkes ud på græs, siger mejerichef Leif Friis Jørgensen, Naturmælk.

De otte gårde er spredt i Syd- og Sønderjylland og findes ved at gå ind på www.naturmaelk.dk. På dagen vil der blandt cyklisterne være lodtrækning om køletasker med lækre mejeriprodukter fra Naturmælk.