Abonnementsartikel

I efteråret blev Asger Møller Madsen politianmeldt for at pløje og tilså i randzonerne. Der er intet sket. Nu bryder han loven igen.

I oktober sidste år blev Asger Møller Madsen og en række andre nordjyske landmænd meldt til politiet for at bryde randzoneloven og pløje tættere på vandløb end de tilladte ti meter.

Nu pløjer Asger Møller Madsen igen, oplyser TV2 Nord.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Intet hørt fra politiet

- Vi var seks landmænd, der blev meldt til politiet. De to af dem har haft besøg af politiet, mens vi fire andre hverken har hørt eller set noget. Derfor kan vi lige så godt pløje de sidste randzoner nu, siger Asger Møller Madsen til TV2 Nord.

Han erkender, at det er en provokation, men den nordjyske landmand mener, det er nødvendigt for at gøre opmærksom på, at randzoneloven er urimelig, og det prøver han at overbevise beslutningstagerne om ved at køre i marken med harve og plov.

For en dommer, tak

Han håber, arbejdet giver konsekvenser.

- Jeg håber, vi bliver slæbt i retten, så vi kan få sagen afgjort. Vi kan ikke blive ved med at gå i uvished, siger Asger Møller Madsen til TV2 Nord.

NaturErhvervstyrelsen siger til tv-stationen, at den har tillid til, at politiet efterforsker sagerne, og det er også ved at ske, lyder det fra Nordjyllands Politi.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Se indslag fra TV2 Nord via dette link.