Abonnementsartikel

JF-Stoll har stor succes med vertikalblanderen, Feeder VM, og i slutningen af 2012 præsenterede den danske virksomhed en Feeder VM med påmonteret halmblæser, som gør at vognen kan anvendes både til at fodre og strø.

En blandevogn med påmonteret halmblæser er ikke en nyhed, men i udviklingen af udstyret til Feeder VM har den danske producent tilføjet detaljer og brugsmæssige fordele, som ikke tidligere er set.

Blandt andet kombineres blæseren med et tværbånd, og for at sikre en ensartet tilførsel af halm til blæseren, er der monteret en doseringsrotor, som føder blæseren. Såvel blæser som tværbånd er monteret foran på blandevognen, og traktorføreren har derfor et godt udsyn til begge dele. En anden detalje ved udstyret er, at vognen i løbet af fire sekunder kan omstilles fra at udfodre og til at strø - en omstilling som foretages fra kontrolboksen i traktorens førerkabine.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.