Maskinhandler Ole Kjærsgaard fejrer torsdag den 4. april, at han fylder 70 år, og at det er 55 år siden, han kom i lære hos sin far, Søren Dengsø Kjærsgaard, som etablerede virksomheden S. D. Kjærsgaard i 1930.

Virksomheden fik Bukh-forhandling til forretningen i 1960 og forhandlede mærket, indtil Bukh stoppede i 1967. Da blev mærket afløst af IH-forhandlingen i en kort periode, indtil Massey Ferguson kom til forretningen i 1970.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men fra 1993 kom forhandlingen af Ford og Fiat til S.D. Kjærsgaard, og mærkerne, som i dag er kendt under navnet New Holland, er fortsat forretningens flagskib.

I 2006 fik virksomheden forhandlingen af Case IH i Nordjylland, og senere - i 2008 - åbnede S.D. Kjærsgaard en ny afdeling med Case IH i Østjylland, som i dag også er hovedkvarter for Case Construction-aktiviteterne.

Virksomheden har igennem årene udviklet sig fra en lokal til regional og nu landsdækkende forretning, idet importen af New Holland Construction kom til i 2008 med ansvar for Jylland/Fyn og senest i 2011 Case Construction med ansvaret for hele Danmark.

Ole Kjærsgaard har altid udvist et lidenskabeligt engagement for virksomheden og kunderne. Virksomheder en af landets største inden for salg af maskiner til landbrug, maskinstationer og entreprenører.

Der er 85 medarbejdere i virksomheden, som med egne ord lægger vægt på god kundeservice og stærke bånd mellem kunde og virksomhedens medarbejdere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

S.D. Kjærsgaard A/S drives og ejes i dag af tredje generation, direktør Palle Kjærsgaard.

Ole Kjærsgaards fødeselsdag og jubilæum fejres med reception på firmaets adresse, Nibevej 335 i Frejlev, Aalborg SV.