Det bliver tredje gang - så derfor kan man med nogen ret kalde det en tradition, når der søndag 31. marts holdes påsketræk på Borris Landbrugsskoles Pulling Arena. Der køres i mindst 12 klasser, og indtil videre tyder det på op mod 100 deltagere.

   - Vi satser på et stort fremmøde, og som det kan ses på vores hjemmeside, www.borris-landbrugsskole.dk har vi stort set fuldt hus af trækkere og en del på venteliste til klasserne, som er fyldt op, siger Margit Gosvig, Borris Landbrugsskoles Pulling Arena.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De øvrige år har der været op mod et par tusinde tilskuere, og det er den succes, som arrangørerne håber, gentager sig i år. Påsketrækket begynder kl. 10. Der køres standard, Farmstock, 4WD biler og Trucks, og der køres i 12 klasser. Black Devil kommer med slæden.

Arrangementet er igen stort anlagt, og fra arrangørerne fortæller Margit Gosvig, at der ud over oplevelsen med sort røg og masser af hestekræfter også er mulighed for, at publikum kan købe mad- og drikkevarer. Hjemmeværnet dirigerer trafikken, og Røde Kors står klar med samaritterne.