Rygterne har svirret i branchen i nogen tid, men nu er det afgjort, at AP Gyllevogne A/S på Mors har opsagt samarbejdet med MI, Maskinhandler Indkøbsringen, der gennem de seneste to år har forhandlet AP's gyllevogne, bomme og nedfældere.

- I løbet af denne uge har vi lavet aftale med nye forhandlere, som skal varetage salget af vore produkter, siger produktionschef Lars Nygaard, der foreløbig har indgået aftaler med to forhandlere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men vi søger fire til fem forhandlere yderligere, så vi dækker hele Danmark, siger Lars Nygaard. Hans tanke er, at forhandlernettet fremover gerne skulle bestå af en forhandler på Sjælland, en på Fyn og fire til fem forhandlere i Jylland.

Af de allerede etablerede forhandlere kan nævnes Ingemann Larsen A/S på Mors samt Kaj Homilius A/S ved Rødekro.

For maskinforretningen Ingemann Larsen A/S på Mors, der er AP's nye, nordjyske forhandler, er det faktisk en genoptagelse af et tidligere samarbejde.

- Det er med stolthed, at vi i dag kan fortælle omverdenen om vores nye forhandling af gyllevogne, siger maskinhandler Per Larsen.

- Vi har gennem en periode på 10 år solgt AP´s gylleudstyr frem til 2008, og nu var muligheden der for at genoptage samarbejdet, siger han.