Abonnementsartikel

Onsdag morgen begynder auktionshuset Ritchie Bros en auktion med over 1.000 genstande. Der kan bydes flere steder i Europa og via nettet.

Står man og mangler en brugt traktor, en sprøjte, en plov, en vogn, en teleskoblift eller andet, der hører til maskinparken på et landbrug, kan man måske gøre en god handel onsdag formiddag.

Hvad enten man tager til en auktion, der bliver holdt samtidig i Spanien, Tyskland, Frankrig eller Italien, eller om man byder via internettet hjemme fra privaten, deltager man i en auktion fra Ritchie Bros, som omfatter over 1.000 jordbrugsmaskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er første gang, verdens største auktionshus inden for tunge maskiner holder en auktion af den type, hvor man ud over at byde de to steder, hvor auktionen bliver holdt - i Meppen i Tyskland og i spanske Ocana - også kan følge auktionen, når den bliver transmitteret til flere af Ritchie Bros auktionscentre. Desuden kan man følge - og byde - via nettet.

Flest John Deere til salg

Foruden de mange jordbrugs-maskiner, der bliver sat til salg, er der som nævnt 380 traktorer.

Flest John Deere er til salg - nemlig 86 - mens der er 44 Case, 44 styk New Holand, 29 Massey Ferguson og 21 Fendt. På 20 traktorer står Fiat på modelmærket, der er 17 Claas, 15 Ford, 13 Deutz, 11 Same, 10 Renault, syv Landini, seks International, lige så mange Kubota, mens der er fem McCormick og et lignende antal Valtra. Der er fire Lamborghini og tre JCB.

Alle maskiner bliver solgt for højeste bud.

Se og læs mere via dette link.