Abonnementsartikel

Inventar-virksomheden Jyden søger 13 nye medarbejdere. Blandt andre fire salgschefer.

Jyden han er stærk og sej, lyder en gammel og velkendt sang, og her i 2013 er det en kendsgerning, at Jyden styrker sig.

I hvert fald staldinventar-virksomheden Jyden, som har slået ikke færre end 13 nye stillinger op. Jyden har gennem de sidste par år opkøbt virksomhederne PanelTech, MHJ Agroteknik og AP Company, og som leverandør af mekaniseringsløsninger til staldbyggerier, skal organisationen nu tilføres de kompetencer, der skal til for at løfte mulighederne på hjemme- og eksportmarkederne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Salg, indkøb og teknik

De 13 stillinger knytter sig til funktioner som salg, indkøb, teknik og logistik.

- Med nye ideer og strategier kræver det kompetente og engagerede medarbejdere, der har lyst og vilje til at ville gøre en forskel. Ikke alene en forskel for virksomheden, men i høj grad en forskel for kunderne. De medarbejdere har vi allerede. Vi søger blot endnu flere af samme kaliber, siger Jesper Bech, der er salgsdirektør for Jyden.

Fire salgschefer

Specielt på salgssiden søger Jyden nye profiler til at koordinere og lede salgsorganisationen. Der bliver brug for fire salgschefer. Udover de fire salgschefer søger Jyden en indkøbschef, en service- og montagechef, en PTA-tekniker, to projekteringsteknikere, en udviklingsingeniør, en markedsføringstrainee samt to lager- og logistikmedarbejdere.

Nye nye ansigter

Virksomheden, der har hovedkontor i den lille by bur vest for Holstebro har allerede ansat Peter Aagaard som projektsælger for svinestalde i Nordjylland, Himmerland og Djursland, mens Peter Bech Johansen er salgschef for svinestalde i Danmark og Sverige.