Abonnementsartikel
100 elever fra Hotel- og Restaurantskolen spredte økologiske budskaber på Copenhagen Food Fair.
Der var både flashmobs og uddeling af tatoveringer med økologiske budskaber, da 100 elever fra Hotel- og Restaurantskolen i Viborg spredte økologiske budskaber i forbindelse med Copenhagen Food Fair.
Naturligt indhold
De unge mennesker var smykket med røde ø-mærker overalt, da hele messen på tirsdagen stod i økologiens tegn under overskriften "Økologi på Køkkenvejen".
- En stor del af eleverne fra Hotel- og Restaurantskolen vil i fremtiden komme til at arbejde med økologi, så det var helt oplagt at inddrage dem. Og jeg har virkelig været imponeret over deres indsats, siger Torben Blok, projektleder i Økologisk Landsforening.
Økologisk stillingtagen
Det er Rikke Fjalland, uddannelseskonsulent på Hotel- og Restaurantskolen i Viborg, enig med ham i.
- De her unge mennesker bliver i deres fremtidige arbejde nødt til at tage stilling til økologi, og jeg tror, der er blevet sået nogle frø hos dem i dag. Det har været en kæmpe fest, og eleverne har vist stor glæde og begejstring for opgaven, siger hun.
Største øko-fremstød
Økologisk Landsforening har samlet 42 økologiske virksomheder på Den Økologiske Fællesstand til Copenhagen Food Fair, hvilket er det største økologiske fremstød hidtil. Messen slutter onsdag.