Abonnementsartikel

AP+ tvillinghjulene fra NDI har fået det tyske TÜV-certifikat.

AP+ tvillinghjulene fra den danske dækimportør, NDI er på få år blevet en succes i Europa. De udvikles og produceres hos NDI i Brørup, og nu har de netop fået et skulderklap fra en tysk prøveinstans.

- Vi har netop fået TÜV-certifikat på AP+ tvillinghjulene. Produktionen er blevet grundigt tjekket, og efterfølgende godkendt. Det er et bevis på, at vi overholder de kvalitets- og sikkerhedsstandarder, som defineres af TÜV. Godkendelsen gælder alle AP+ Wheels’ produkter, og med kvalitetsstemplet har vi meget større spillerum på det tyske marked, siger Per Merstrand, salgschef på landbrug hos NDI, der er Danmarks største dækimportør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

TÜV er en uafhængig anerkendt instans, der har hjemmel til at udstede certifikater om en given kvalitet på diverse produkttyper. Betegnelsen TÜV står for Technische Überwachungs Verein, og et TÜV-certifikat bekræfter, at et produkt overholder givne kvalitets- og sikkerheds-standarder.

NDI har godt 40 års erfaring i først import og senere også produktion af tvillinghjul. AP+ tvillinghjulene skræddersyes til landmandens aktuelle behov på smedeværkstedet i Brørup. De er vidt udbredt i Europa og eksporteres også så langt væk som til Australien.