Abonnementsartikel

Kreditorerne efter Jutland Meats konkurs mødes til skiftesamling den 1. marts. Spekulationer om valg af ny kurator.

En kreditor i konkursboet efter Jutland Meat ønsker en ny bobestyrer - altså kurator - i konkursboet. Hvis der er flertal for at vælge en ny kurator, skal det skal ved en skiftesamling ved retten i Holstebro fredag den 1. marts.

Jutland Meat gik konkurs for knap to uger siden, og mange svineproducenter, som har leveret til det privatejede slagteri i Struer, stod tilbage med et tab.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Flere leverandører bag ønsket

Ifølge Dagbladet Struer er det ikke kun én kreditor, men en kreds af leverandører, der ønsker en anden kreditor end advokat Troels Tuxen, der blev indsat ved første møde.

Dagbladet skriver, at en kreds af kreditorer ikke har tillid til Troels Tuxen, fordi han ikke har givet dem nok indblik i, hvad der er af værdier i boet.

Uafklaret situation

Troels Tuxen oplyser til Dagbladet Struer, at han ikke er blevet kontaktet forud for det annoncerede valg af kurator, og han ved ikke, hvorfor nogle angiveligt er utilfredse med hans arbejde.

"Arbejdet i konkursboet har siden konkursen været koncentreret om forsøg på videreførelse af virksomheden. Dette er endnu ikke afklaret," siger Troels Tuxen i en mail til Dagbladet.