Abonnementsartikel

Copenhagen Food Fair åbner på søndag og varer i fire dage. Messen indeholder det største økologiske fremstød nogensinde.

Der er i øjeblikket fuld fart på den grønne bølge i landets storkøkkener. Derfor er økologien også helt uundgåelig, når Bella Center åbner dørene til Copenhagen Food Fair nu på søndag.

Økologisk Landsforening har samlet 42 øko-virksomheder på Den Økologiske Fællesstand, hvilket er det største økologiske fremstød nogensinde. Messen åbner på søndag og varer fire dage. 42 øko-virksomheder deltager i det største økologiske fremstød nogensinde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mangfoldigt og tilgængeligt

- Økologien i Danmark har opnået en mangfoldighed og en tilgængelighed, der gør det enkelt at tilberede et helt måltid udelukkende med økologiske råvarer. Det vil man opleve på Den Økologiske Fællesstand til Copenhagen Food Fair. Her kan man møde repræsentanter fra hele den økologiske branche, som har noget på hjerte og smagsprøver i baghånden, siger Torben Blok, projektleder i Økologisk Landsforening.

En dag med økologi

Under overskriften "Økologi på Køkkenvejen" er hele messen dedikeret til økologi tirsdag den 26. februar, hvilket blandt andet skyldes den voksende øko-interesse i foodservice-branchen.

Læs mere om Copenhagen Food Fair via dette link.