Abonnementsartikel

Medlemmerne får tre millioner kroner i udbytte.

LandboNord har netop afsluttet årsregnskabet for 2012, og det samlede overskud lyder på 5,2 millioner kr. Det er mere end en fordobling af overskuddet for 2011, som lød på 2,5 millioner kr.

Resultatfremgangen kommer blandt andet fra en stigning i omsætningen fra 126,7 millioner kr. i 2011 til 130,2 millioner kr. i 2012. De gode tal skyldes også en stor tilgang af kunder, større produktivitet og styr på omkostningerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er utrolig positivt, at vi har haft en stor tilgang af kunder i 2012, fordi det beviser, at vi leverer attraktiv og kompetent rådgivning til markedet. Vi formår løbende at udvikle vores kompetencer, så de matcher landmandens behov og skaber værdi på hans bundlinje, siger administrerende direktør Uffe Bertelsen, der også slår på, at LandboNord har udviklet nye rådgivningstilbud til små og mellemstore virksomheder uden for landbruget.

- Vores tilbud inden for HR, IT, jura og lønservice og den slags passer perfekt til disse ejerledede virksomheder, uddyber direktøren.

Igen i år får LandboNords medlemmer del i overskuddet. Der udloddes tre millioner kroner til medlemmerne.

- For 2013 forventer vi en fornuftig indtjening og yderligere styrkelse af vores markedsandel, siger Uffe Bertelsen, der tilføjer, at LandboNord tilbyder uændrede priser i 2013 i forhold 2012.