Agro Business Innovation A/S har investeret yderligere i selskabet Wildlife Communication Technologies, der har udviklet et højteknologisk fugleskræmsel.

Wildlife Communication Technologies, som er blevet kendt for at have udviklet et højteknologisk fugleskræmsel, skræmmer åbenbart ikke investorerne væk.

Agro Business Innovation A/S har besluttet at investere yderligere i virksomheden.

- Grunden til, at vi vælger at skyde yderligere kapital i Wildlife Communication Technologies, er, at AniMan-systemet allerede nu har bevist sit markedspotentiale. Deltagelsen på Agromek 2012 gav os en rigtig god indikation af interessen - og dermed også forretningspotentialet - for dette produkt, der kan afhjælpe problemer med markskader, som mange landmænd oplever, og vi finder derfor en yderligere investering i virksomheden berettiget, siger Lars Visbech Sørensen, der er direktør i Agro Business Park.

Første ansatte

Wildlife Communication Technologies har netop ansat sin første medarbejder og bor hos Agro Business Park ved Tjele.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi har i øjeblikket meget travlt med at udvikle og producere vores intelligente fugleskræmsel, hvilket kræver kapital. Med denne kapitalforhøjelse i ryggen har vi frihed til at fokusere på udvikling af produktet, hvilket fylder meget i vores hverdag som nyt firma, siger Kim Steen, der er direktør i Wildlife Communication Technologies.