Abonnementsartikel

Engang var Finn Nielsen i Varde tankbestyrer og grillmand. Nu er han grill- og udlejningsmand. Han har flere maskiner end madvarer på menuen.

- Jeg skal lige have to stegte med brød og en bomlift.

Måske lyder det som det rene nonsens, men ikke var Varde, hvor grill-manden Finn Nielsen er leveringsdygtig i det hele.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han var benzinforhandler for Shell, da selskabet i 1998 fandt på, at det fremover selv ville stå for de større stationer, men da Finn Nielsen i tilknytning til sin benzinstation havde etableret en grillbar, valgte han at satse mere på maden og maskinerne - han var nemlig så småt begyndt på sin udlejningsvirksomhed.

Mad og maskiner

Så nu har Finn Nielsen 98 varenumre på menukortet af de spiselige slags og 150 af dem, der bider skeer med en lang række forskellige opgaver. Hen ad vejen har Finn Nielsen udvidet menukortet med pølsemix, plankebøf, forårsruller, generator, girafsliber og stubfræser samt et bredt sortiment af lifte, som Finn Nielsen har gjort til hovedretten på maskinfronten.

- I dag har jeg 25 lifte af forskellige typer. Seneste skud på stammen er en Manitou 200 ATJ bomlift fra den danske importør, Scantruck i Skive. I forvejen havde jeg en Manitou 180 ATJ, så det var nærliggende at vende tilbage til Scantruck og købe nummeret større. Lifte til udlejning skal køre godt, være stabile og nemme at have med at gøre. Det er Manitou’erne, forklarer grill- og lift-manden i Varde.

Både bad- og pølsevogne

Hans udlejningssortiment spænder fra entreprenørmaskiner over trailere og biler til mandskabs- og badvogne. Og såmænd også pølsevogne.