Abonnementsartikel

Sønderjysk Landboforening har ansat 44-årige Carsten K. Hansen som vicedirektør.

Sønderjysk Landboforenings organisation er vokset. For første gang har foreningen fået en vicedirektør, og valget er faldet på den 44-årige Carsten K. Hansen, der kommer fra en stilling som seniorrådgiver hos Patriotisk Selskab på Fyn.

- Ansættelsen skal være med til at klargøre ledelsesstrukturen i foreningen, hvor Carsten K. Hansen så har ansvaret, når jeg ikke er her, fortæller direktør Per Grønbæk, Sønderjysk Landboforening.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Carsten K. Hansen vil i det daglige være leder af den største afdeling i rådgivningscentret i Vojens, Regnskab & Økonomi. Yderligere vil han være med i den strategiske ledelse. Tidligere har Carsten K. Hansen også haft en lederstilling i Agrogården i Ringe.

Andre ændringer

Foruden ansættelsen og modtagelsen af Carsten K. Hansen, har sønderjyderne markeret en række andre ændringer i organisationen. Morten D. Thomsen er udnævnt til udviklingsdirektør, Per Berthelsen er leder for ViaCount, og Brian Lambertsen er leder for afdelingen Ejendom & Jura samt LandboGruppen Sønderjysk.

Mere rådgivning

- Samlet set har vi ændret i strukturen for at optimere såvel den daglige drift som rådgivningen, så vi er endnu mere konkurrencedygtige. Samtidig styrker vi udbuddet af rådgivningsydelser, så vi altid er klar med en skarp løsning, hvad enten det gælder selskaber, almindelige regnskaber, salg af ejendomme eller om at få en bedre bundlinje, siger direktør Per Grønbæk.