Et nyt it-samarbejde på tværs af Lillebælt er kommet i stand. Det er Dansk Farmer IT under Sønderjysk Landboforening i Vojens og TNM it i fynske Båring, der supplerer hinanden med it-løsninger ikke mindst i landbruget.

- Vi kan supplere hinanden på flere fronter, hvor det for vores vedkommende handler om at være landmandens it-afdeling med rådgivning, sparring, it-installation og hotline support som de vigtigst elementer, fortæller direktør Anette Ladefoged fra TNM it.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dansk Farmer IT har udviklet det papirløse kontor i form af programmet "dokview", som allerede er integreret hos en række primært sønderjyske landbrug, der samtidig benytter Dansk Farmer IT, når det gælder andre edb-løsninger.

- Samarbejdet betyder, at det bliver muligt for landmænd i hele landet at stifte bekendtskab med "dokview", der kan spare brugeren for mange arbejdstimer, noterer it-chef Erik L. Jørgensen fra Dansk Farmer IT, der beskæftiger seks medarbejdere.

Programmet er udviklet i landbruget, men det kan også bruges i andre virksomheder.

TNM it gør meget ud af rådgivning og det at være sparringspartner for kunderne, og de 20 medarbejdere servicerer kunder spredt ud over hele landet – bl.a. for flere landboforeninger og for DLGs kunder og medlemmer.

- Vi fortsætter som to selvstændige firmaer, men vi leverer opgaver til hinanden, og vi gør hver især det, vi er bedst til og det, hvor vi har kompetencerne, forklarer Erik L. Jørgensen fra Dansk Farmer IT.