Det var en god oplevelse for en række private rådgivere at gå sammen i et uforpligtende samarbejde på Nutrifair messen i Fredericia for nylig. De private rådgivere kan melde om en meget stor interesse for deres rådgivning.

- Vi blev endnu en gang bekræftet i, at opbakningen til professionelle private rådgivere er til stede og samtlige udstillere på vores stand melder om fyldte ordre- og kontaktbøger. Efterspørgsel efter miljørådgivning, økonomi, byggerådgivning og strategiplaner foruden plante-, kvæg- og svinerådgivning bliver sat i perspektiv, når alle funktioner er samlet på en stand, vurderer Kurt Skovsted, fra Skovsted agro, der var en af otte deltagere på fællesstanden.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Han fremhæver messens størrelse som en klar fordel for rådgiverne, da her er bedre plads til en seriøs snak og tid til drøftelse med potentielle kunder, da der ikke er seks store haller, der skal ses inden dagen er omme.

De otte private rådgivningsfirmaer var Skovsted agro, Kvægkonsulenten, Lindegaard Agro Consult, Bovi Consult, Miljø & Natur Landbrugsrådgivning, Advokat Lars Meilvang, Optimal Kvægrådgivning og Dansk Revision.