Abonnementsartikel

Næsten 3000 besøgende ved Scantrucks åbent hus - Scanmek. 32 maskiner blev solgt.

Scantruck A/S i Skive overgik sig selv i salget af maskiner i forbindelse med det åbne hus, som blev afviklet forleden. I januar 2012 blev der solgt 28 maskiner ved det åbne hus, og selv om der ikke var forhåbninger om at overgå det antal købs-aftaler, så skete det i 2013, da der blev solgt 32 maskiner.

Fra 2500 til 3000 gæster

- Dette års Scanmek har formået at overgå vore vildeste forventninger. I løbet af de to udstillingsdage fik vi besøg af næsten 3000 gæster. Sidste år nåede vi lige godt og vel over 2500. Både besøgstallet og salgstallet er nye rekorder, fortæller salgschef Henrik Kirketerp-Møller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vanen tro blev lørdag den helt store besøgsdag. Efter fredagens 750 gæster blev der for alvor tryk på hovedkvarteret lørdag.

Ekstra meget maskinsnak

Salgschef Henrik Kirketerp-Møller forventer i øvrigt, at salgstallet i forbindelse med messen ikke stopper ved de 32 maskiner.

- Både jeg og mine kolleger fornemmede tydeligt, at der begge udstillingsdage var endnu mere maskinsnak end tidligere. De næsten 3000 gæster var seriøse fagfolk, hvor mange heldigvis havde taget familie med til en fælles oplevelse. Der blev skabt rigtig mange fine kontakter, og jeg er sikker på, at vores sælgere får rigtig meget at se til også de næste uger, siger salgschefen.