Abonnementsartikel

Et nyt sprøjtekursus på Dalum Landbrugsskole tager 74 timer, men kun halvdelen af tiden foregår på skolen. Der bliver mere hjemmearbejde.

Nu bliver det hurtigere at tage et sprøjtekursus. LMO og Dalum Landbrugsskole udbyder et kursus, hvor man undgår så mange dage hjemme fra, som det normalt er tilfældet. Undervisningen bliver tilrettelagt, så kursisten kun behøver at være væk fra sit daglige arbejde tre hverdage.

- Vi mærker en større og større efterspørgsel på kurser, hvor kursister har mulighed for at passe deres almindelige arbejde samtidig med, at de gennemfører et sprøjtecertifikatkursus. Derfor har vi aftalt med Dalum Landbrugsskole, at vi gennemfører kurset med tre undervisnings-hverdage kombineret med weekendundervisning og hjemmeopgaver, siger Hans Thostrup.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Halvdelen på skolen

Kurset tager i alt 74 timer, men er tilrettelagt, så deltagerne kun bruger halvdelen af tiden på skolebænken, mens resten bruges hjemme med at løse opgaver.

Kurset henvender sig til alle landmænd og maskinstationer med behov for en mere fleksibel kursusform – og ikke mindst til deltidslandmænd, der har arbejde ved siden af.

Kurset bliver afviklet to fredage/lørdage - den 22. og 23. februar og den 8. og 9. marts, samt onsdag den 27. februar. Den 28. februar holder LMO det sidste opfølgerkursus inden en ny runde.