Abonnementsartikel

Når folk skal køre et pænt stykke vej for at komme til møde, kan de lige så godt blive serveret for informationer fra mange grene af deres erhverv.

Da LandboNord i fredags havde 70 deltidslandmænd samlet til fyraftensmøde, var det særlige ved mødet ikke kun, at deltids-medlemmerne af LandboNord var blevet opfordret til at tage en nabo med.

Der blev også formidlet inspiration til, hvordan landmændene skal klare udfordringer i en fedekvægsbesætning, hvordan de sikrer optimal markdrift, natur- og vildtpleje, økonomi- og skattenyheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vifte af emner

Fyraftensmødet hos LandboNord er nemlig et udtryk for et øget fokus på at bringe rådgivningsfirmaets brede vifte af kompetencer i spil på én gang.

- Vores kunder har ofte både brug for rådgivning inden for moms, skat, planteavl, kvæg, så derfor tilbyder vi dem nu at få ny viden med hjem inden for mange forskellige områder på ét møde, og det får vi rigtig god respons på, siger Torsten Gruhn, der er chefkonsulent i LandboNords økonomirådgivning.

Han er sikker på, der kommer flere af denne typer møder i LandboNord i fremtiden.

- Udover at landmændene har fået en masse faglige input med hjem, så er et andet mål med mødet, at deltidslandmændene styrker deres netværket på landet, siger chefkonsulenten.

Han konstaterer, at det ikke kun var de lokale landmænd, der havde taget turen til Brønderslev en fredag eftermiddag. Nogle kom helt fra Skørping og Hadsund i Himmerland.