Abonnementsartikel

Coach, forfatter og medieekspert Rasmus Ankersen besøger LandboNord SvineRådgivnings årsmøde sidst på måneden.

Rasmus Ankersen er tidligere cheftræner på FC Midtjyllands fodboldakademi, men lever i dag af at rådgive og coache både sportsfolk og erhvervsledere i, hvordan de skaber vindere og vinderhold. Derudover er han en flittig foredragsholder.

Når han besøger de Nordjyske Svineproducenter tager han udgangspunkt i sin seneste bog ’Guldminerne’, hvor han sætter fokus på, hvordan en leder med fordel kan se på sine medarbejdere som talenter, der skal videreudvikles.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På årsmødet vil der naturligvis også være masser af svinefaglige indlæg fra både vores egne rådgivere og fra de to eksterne indlægholdere. Tema som for eksempel foderpris, -sammensætning og -strategi, løsgående diegivende søer samt optimering af din produktion er også på programmet. Det politiske står formanden for Svineudvalget og LandboNord, Niels Vestergaard Salling, for. Han har gennem sit arbejde i såvel Videncenter for Svineproduktion, Landbrug & Fødevarer og veterinærudvalget fingeren på pulsen om, hvad der er i støbeskeen netop nu.

Sidste frist for tilmelding til årsmødet er den 21. januar.