Scantruck håber, at flere tusinde kunder kommer og ser det nye medlem af familien, når der er ScanMek-messe den 25. og 26. januar. Scantruck er importør af mærkerne Komatsu, Manitou, Atlas, McCloskey og Rubble Master, men de får selskab af endnu et mærke, som Scantruck dog venter til ScanMek med at præsentere.

Den femte udgave af ScanMek har noget at leve op til. I fjor blev der solgt 28 maskiner i løbet af de to ScanMek-dage.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det bliver spændende at se, hvordan det går 25. og 26. januar. Vore sælgere er stadig varme og klar til en handel efter Agromek i slutningen af november, hvor vi solgte 19 maskiner. Foruden alle de nye maskiner i vores brede importprogram, har vi naturligvis også masser af brugte maskiner klar. Der bliver godt 300 maskiner at vælge imellem i vores store brugtcenter, siger salgschef Henrik Kirketerp-Møller.

Knuser 160 ton i timen

Foruden den nye maskinimport kan Scantruck præsentere nogle af de nyeste og største maskiner i det eksisterende importprogram.

Den første Rubble Master-knuser bliver præsenteret. Det er en 23,6 tons tung Rubble Master RM 80 GO, der kan knuse op til 160 ton i timen.

Desuden er der danmarkspremiere på Komatzu-gravemaskinen PC210LC-10.

Opdaget af de store

- Nu er det femte gang, vi afvikler ScanMek. Og vi kan se, at messen stille og roligt udvikler sig til en begivenhed, som også de store entreprenørfirmaer rundt om i landet begynder at deltage i. I forvejen har vi besøg af mange lokale og regionale firmaer, siger salgschef Henrik Kirketerp-Møller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Du kan se stemningsbilleder fra sidste års ScanMek ved at klikke her.