Kunderne, der går i de gule Netto-butikker, skal ikke vente at se en masse rød/hvide flag - vel at mærke flag fra Polen - fremover. Netto skifter nu holdning og vil ikke lade så mange udenlandske varer på plads på hylderne. Det skulle ellers effektivisere indkøb og dermed give lavere priser.

Beslutningen har været upopulær blandt kunderne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hvis du spørger mig, om jeg er blevet klogere, så vil jeg sige, at det er jeg. Reaktionen har været mere markant end forventet, og den er altså en kæmpe fordel for de danske producenter, siger Netto-direktør Claus Juel-Jensen til Berlingske.

90 kommentarer

På sociale medier som Facebook kom der en del kommentarer til Nettos udmelding. I skrivende stund har 90 personer givet deres besyv med alene på Facebook. På Facebook skriver Netto, at hofedparten af kædens varer fortsat vil være danske.

- Vi ved, at I stiller høje krav til kvalitet, oprindelse og ikke mindst pris. Her er det vores opgave at finde den rigtige vare til den rigtige pris. Det betyder, at vi i nogle tilfælde vil tage en udenlandsk leverandør ind. Men varerne kommer naturligvis kun på hylderne, hvis de lever op til vores og ikke mindst jeres krav om kvalitet. Her går vi ikke på kompromis, skriver Netto, som tilføjer, at det vil give et bedre sortiment og lavere priser.