Abonnementsartikel

Onsdag og torsdag den 9. og 10. januar danner Kongskilde Maskinfabrik igen rammerne om DLG VækstForum.

Det er efterhånden blevet en tradition, at DLG indleder det nye år med at arrangere VækstForum.

Igen i år har DLG inviteret samarbejdspartnere og leverandører til at udstille i den store hal hos Kongskilde Maskinfabrik ved Sorø.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ingen tilmelding

Landmænd og kunder inviteres til at besøge udstillingen, og begge dage vil der være en lang række spændende indlæg, som de besøgende kan deltage i. Der kan frit vælges mellem indlæggene, og der kræves ingen tilmelding.

Ud over faglige indlæg omkring dyrkningsstrategier i marken sættes der på førstedagen fokus på opbevaring og afsætning afgrøder. Dagen sluttes med et indlæg af Søren Gade, direktør for Landbrug og Fødevarer, som giver sit bud på Dansk Landbrug år 2023. Hvor skal vi hen?

Indtjening i vårbyg

Den anden dag er der om formiddagen blandt andet fokus på ekstra indtjening i vårbygmarken. Henning Jacobsen, vinder af Bygkampen 2012, har blandt andet et indlæg med titlen: Sådan høster du op til 2000 kr. ekstra pr. hektar.

Også dag to sluttes af med et kig ind i fremtiden. Først har direktør for Fødevareøkonomisk Institut, Henrik Zobbe, et indlæg med titlen: Vækstpotentialet i dansk Landbrug – hvor skal vi se mulighederne?, før Kristian Hundebøl, adm. direktør for DLG, slutter dagen af, med at give sit bud på, hvor DLG og dansk landbrug befinder sig om ti år.