Abonnementsartikel

Hvis meteorologerne igen lover koldt vejr, kunne det måske være behageligt - også for dyre-ejere - med et opvarmet drikketrug.

Uanset om termometret viser plus ti eller minus 20 grader, skal heste- eller kreaturejere naturligvis sørge for, at de udegående dyr har adgang til vand.

Der er mange måder er sikre adgangen til det drikkeklare vand, men firmaet Center Gros har nu lanceret en ny måde. En termobalje med indlagt varme, som sikrer, at man kan tage på familiebesøg eller passe sit arbejde fra morgen til aften, uden at bekymre sig om, om Kong Vinter nu har strammet grebet så meget, at vandet i drikketruget er blevet til is.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Isoleret mellem baljer

Varmebaljen består af en yder- og en inderbalje som er isoleret. Vandet i termobaljen holdes frostfrit ved hjælp af et varmekabel, der er placeret mellem inder- og yderbaljen. På den måde sikres, at vandet ikke fryser til is og at dyrene har adgang til vand.

For at holde på varmen og spare på strømmen er varmebaljen isoleret. På den måde kan vandet i baljen holdes frostfri selv på kolde vinterdage med helt ned til minus 30 grader, og det skulle - trods alt - række til selv de værste dage med østlig polarkulde.

Rummer 65 liter

Indholdet i drikkebaljen er 65 liter, og den er designet dyrevenligt uden skarpe hjørner. Den er naturligvis også produceret af stoffer, der er godkendt til fødevarer, oplyser Center Gros.