Foder, gødning, pesticider og telefoni. DLG er en virksomhed med mange grene, og nu skyder koncernen igen. Den vil til at sælge medicin.

Sammen med Skanderborg Apotek har DLG etableret selskabet DLG Vet I/S pr. 1. januar. Selskabet skal give landmænd indkøbsfordele og en mere effektiv levering.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Fler-årigt samarbejde

DLG har i forvejen haft et samarbejde med Skanderborg Apotek gennem ti år, og DLG Vet vil via sin indkøbsvolumen kunne tilbyde lavere priser og vil samtidig give landmanden gevinsten med det samme i stedet for at være bundet op på årlige bonusordninger, som kan gøre det uigennemsigtigt, hvad prisen reelt er, oplyser DLG.

- Landbruget har de seneste år oplevet et veterinærmedicinsk marked, hvor mange oplever uigennemsigtighed på pris og kvalitet. Vi har udviklet et forretningskoncept, som efter vores vurdering vil imødekomme disse udfordringer. Vi ønsker med DLG Vet at styrke landbrugets drift og troværdighed, siger DLG-direktør Keld Kruse.

Vækst-strategien

Etableringen af det nye selskab er et led i DLG’s overordnede forretningsstrategi om at vækste og være med til at styrke landbrugets konkurrenceevne. Forretningskonceptet for DLG Vet indfrier også den ønskede målsætning om at blive en vigtig markedsaktør inden for handel med veterinærmedicin på det danske marked.