Abonnementsartikel

Hvem siger, bønder er kedelige? Nyd denne video med brødrene Peterson - 9,5 millioner andre har allerede set den.

9,5 millioner seere kan ikke tage fejl. Og måske kunne både LandboUngdom og Landbrug & Fødevarer lære et og andet om effektiv markedsføring af brødrene Peterson.

De tre brødre ruller væg-til-væg charmen ud i en ny bondevideo på You Tube, hvor antallet af seere er gået opad med raketfart, siden video'en blev lagt på den 4. december. Det trækker nok heller ikke fra, at video'en har et budskab - nemlig at man skylder bønderne taknemmelighed for deres hårde arbejde med at skaffe mad på bordet til os alle.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I musikvideoen, der er inspireret af "Gangnam Style", møder vi The Peterson Farm Bros - nærmere bestemt de tre brødre, Greg, Nathan og Kendal Peterson, som tegner et stærkt underholdende billede af det glade landmandsliv, det hårde arbejde, de store maskiner, de mange evner, der kræves - og den enorme appetit, som det giver.

Nyd nu video'en og følg gerne brødrenes opfordring, nemlig at dele videoen med andre og mind dem om, at takke landmanden for maden. Eller som de selv synger: "Without the farmers working, we would alle be starving" - hvis ikke bønderne arbejdede, ville vi alle sulte. Se de syngende og dansende bondedrenge her.