Abonnementsartikel

350 europæiske Case IH forhandlere deltog i den største træningslejr i mærkets historie og prøvede prototype med 419 heste.

Case IH har holdt den største internationale træningslejr nogensinde i Sopron i Ungarn. Under sloganet "Kør med morgendagens teknologi i dag" havde de europæiske Case IH forhandlere mulighed for i en 10-ugers periode at lære den nyeste Case IH teknologi at kende - herunder de nyeste mejetærskere og traktorer, blandt andet en prototype til en Magnum CVX med en effekt på 419 heste.

Flere end 1.200 deltog i den begivenheden, og de var enten medarbejdere hos 350 europæiske Case IH forhandlere eller 20 importører. Træningslejren omfattede et areal på 800 hektar, hvor traktorer med en samlet effekt på over 10.000 hestekræfter kunne afprøves, herunder Farmall serien og Puma modellerne med ABS bremser. Også de nyeste ballepressere, bl.a. de nye LB minibig var i gang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi mener, at den praktiske træningslejr er en vigtig måde at informere og træne vores forhandlere på, siger Gabriele Hammerschmid, marketingdirektør hos Case IH i Europa.

- På den måde kan vi ikke alene fortælle om den teoretiske baggrund og sammenligne vores produkter med konkurrenternes. Forhandlerne kan også arbejde intensivt med vores maskiner, så de får meget større viden om dem og deres brug, siger hun.

Et fokuspunkt på dette års træningslejr var præsentationen af den nye software og teknologi til præcisionslandbrug, som Case IH kalder Avanceret Farming System (AFS). Allerede nu kan Case IH kunderne købe telematics systemet, der overføre data om maskinens arbejde, mens maskinens funktioner kan kontrolleres fra et helt andet sted. Hertil kommer, at systemet hjælper med til at analysere maskinens omkostninger og ydelse, samt til en optimeret service.