Abonnementsartikel

Friland vil fortælle danskerne, at de skal spise økologisk svinekød i julemåneden. Det sker med julekort, gavemærker og smags-demo.

Der er mange måder at reklamere på og forsøge at skaffe opmærksomhed om sine produkter.

Danish Crown-datterselskabet Friland går nu alternative veje, men må nok erkende, at det er en reklame, som mange modtagere ikke dvæler mange sekunder ved.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er nemlig et gavemærke, der kan monteres på julegaverne.

Uddeles i hovedstaden - download alle steder

Kortet er naturligvis udformet som en gris med mange små røde Ø-mærker, og de bliver uddelt i caféer, busser og forskellige supermarkeder i hovedstadsområdet i denne søde tid.

Desuden kan de printes ud - på karton, lyder forslaget fornuftigvis - via Frilands hjemmeside.

Sammen med til-og-fra-kortene kan man i hovedstadsområdet også hente julekort med opskrifter på flæskesteg og medister, og i 30 Føtex, Superbrugsen og Kvickly er der smagsdemonstrationer med økologisk svinekød.

Flere opskrifter

Svinekød er en stor del af danskernes mad i julemåneden, men Friland håber med det seneste initiativ, at endnu mere af svinekødet bliver økologisk. De julekort, der bliver uddelt, har to forslag til julemad, men både til-og-fra-kort og julekort rummer også en såkaldt QR-kode, så man hurtigt kan komme til et mobilsite med flere opskrifter.