Abonnementsartikel

På Agromek fik S.D. Kjærsgaard A/S underskrift på den første forhandleraftale med salg af Compact Line-produkter i Danmark.

- S.D. Kjærsgaard går all-in nu. Det lægger vi ikke skjul på.

Andreas Husfeldt Knudsen er ansvarlig for at etablere et nyt Case Construction-forhandlernetværk i Danmark med salg af Compact Line-produkter. Her går S.D. Kjærsgaard A/S målrettet efter nogle af de forhandlere, som også sælger Case IH.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De har en god forretningsforståelse, og vi vil gerne give dem buddet af respekt for det gode arbejde, de laver, siger Andreas Husfeldt Knudsen, der dog understreger, at man ikke er selvskrevet som forhandler til entreprenørdelen, fordi man også sælger Case-traktorer.

- Vi leder efter forhandlere, som vil investere tiden og økonomien i det. Til gengæld skal vi nok hjælpe dem med at få succes. Det er vores ansvar, siger Andreas Husfeldt Knudsen.

S.D. Kjærsgaard vil eksempelvis invitere til træning af sælgere og lave kampagnemateriale.

Klare retningslinjer og strategi

S.D. Kjærsgaard forventer at indgå aftaler med 12-14 forhandlere i Danmark. Der blev skrevet under på den første forhandleraftale på Agromek torsdag den 29. november. Carsten Nielsen, indehaver og salgschef i NIC. Nielsen A/S, som tidligere har forhandlet enkelte produkter fra Case Construction, har valgt at tage skridtet fuldt ud som forhandler nu. Det har han, da S.D. Kjærsgaard har præsenteret klare retningslinjer og en strategi for, hvad S.D. Kjærsgaard vil bidrage med.

- Vi håber, at det bliver noget, som NIC. Nielsen kan få stor gavn ud af, og at det skaber en synergi for vores kunder, så de først og fremmest tænker, at NIC. Nielsen har alt inden for Case - hvad enten de skal have en traktor eller en rendegraver, siger Carsten Nielsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Passer godt ind

Carsten Nielsen mener da også, at virksomhedens kunder vil tage godt imod udvidelsen. Flere af NIC. Nielsens kunder har nemlig forespurgt på entreprenørmaskinerne.

- Compact Line produkterne passer godt ind i vores program. Det passer sammen, og derfor tror jeg, at det er noget, vores kunder vil tage godt imod. Vi vil i hvert fald gøre noget ved det og gøre vores til, at det bliver en succes, siger Carsten Nielsen.

S.D. Kjærsgaard forventer, at hele forhandlernetværket er etableret i første kvartal 2013.