Abonnementsartikel

De karakteristiske blå landbrugsmaskiner forhandles nu også af Karl Mertz, der dækker Lolland og Falster.

Köckerling, den tyske producent af udstyr til jordbehandling, har fået sin femte forhandler i Danmark. Det er Karl Mertz, der skal dække Lolland og Falster, et oplagt valg af forhandler, eftersom Karl Mertz har afdelinger i både Sakskøbing, Nakskov og Horreby ved Nykøbing Falster.

Karl Mertz, en virksomhed med fokus på landbrugs- og entrepenørmaskiner, er et gammelt familiefirma med hovedsæde i Sakskøbing, og herfra fortæller adm. direktør Anders Hansen, at man er rigtig glade for at have fået forhandlingen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- For Köckerling er et absolut kvalitetsprodukt, som passer godt ind i vores øvrige produktprogram, siger Anders Hansen, der er specielt begejstret for Köckerling Vector stubharven.

- Dens store fleksibilitet og dens evne til at etablere vinterraps og efterafgrøder forventer vi os rigtig meget af. Köckerling er en meget stærk harve, der allerede har vist sin styrke og holdbarhed under de forhold, der nu engang er i et moderne dansk landbrug, siger Anders Hansen.

Karl Mertz vil forhandle Köckerling fra alle afdelinger, det vil sige Sakskøbing, Horreby og Nakskov.

De øvrige forhandlere af Köckerling i Danmark er BMH A/S med afdelinger i Bredebro, Vejrup og Vojens, Sørensen & Lynggard A/S i Viborg, J. Dyhr A/S i Gudbjerg på Fyn og Asger Andersen Maskinforretning A/S i Slagelse.