Abonnementsartikel

Henrik Frandsen talte med de delegerede i stedet for at drikke kaffe onsdag morgen. Hans modkandidat til formandsposten, Martin Merrild, ankom først, da formand Niels Jørgen Pedersen var gået i gang.

Det var ikke kun republikanernes Mitt Romney, der på USA's valgdag førte kamp lige til det sidste. Det gør Henrik Frandsen, formandskandidat til Landbrug & Fødevarers bestyrelse også.

Onsdag morgen, inden landsdelegeretmødet gik i gang klokken halv ti, var den høje Frandsen synlig i salen i Herning Kongrescenter.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Han fører valgkamp indtil det sidste.

- Jeg går rundt og snakker med folk i stedet for at sidde og drikke kaffe. Andet kan jeg ikke gøre, siger Henrik Frandsen.

Kort og intens valgkamp

Formandsvalgkampen her ikke været lige så langtrukken som den amerikanske.

- Den har været kort, intens og god. Jeg synes, vi har haft fem gode valgmøder. Debatten har været skarp, men møderne har været gode, siger Henrik Frandsen. Han vil føre valgkamp lige til i eftermiddag, når valget bliver afgjort.

Ifølge Henrik Frandsen sker det omkring klokken 15. Op til eftermiddagens valg får hver kandidat syv minutters taletid hver, og der bliver mulighed for at stille spørgsmål fra salen. Henrik Frandsen føler sig i hvert fald klar.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har sovet godt i nat, og det er da godt at være udhvilet, siger Henrik Frandsen.

Merrild efter mødestart

Den anden kandidat til formandsposten, Martin Merrild, førte ikke valgkamp fra morgenstunden. Martin Merrild ankom først til delegeretmødet få minutter efter at formand Niels Jørgen Pedersen var gået i gang med sin beretning.