Abonnementsartikel

På Agromek 2012 er den store hal C på 10.000 kvadratmeter reserveret til entreprenørmaskiner og maskiner til den grønne sektor

De grønne maskiner og entreprenørmaskinerne vil være at finde i den store Hal C på Agromek den 27.-30. november.

- Der er rigtig god opbakning til vores ide om at samle entreprenørmaskiner og andre maskiner rettet mod branchen i én stor hal på Agromek, siger formanden for Entreprenørsektionen i Maskinleverandørerne, administrerende direktør Hans Holm, Johs. Møllers Maskiner A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han glæder sig over opbakningen, for han mener, det gør det meget lettere som besøgende at orientere sig på udstillingen. Samtidig giver den samlede udstilling af entreprenørmateriel bedre mulighed for profilering.

- Vi forventer derfor en god interesse og tilslutning til udstillingen. Det skyldes desuden, at Agromek ligger på et rigtigt godt tidspunkt for branchen. Selvfølgelig lidt afhængig af vejret har de fleste nu tid til at tage på messe og orientere sig og få en snak med leverandørerne, fortsætter Hans Holm.

Mange vejbyggerier og nye sygehuse

Når han forventer stor interesse for at besøge udstillingen i hal C hænger det blandt andet sammen med en stigende interesse for nyt materiel.

- I de seneste to år er det kommet mere gang i efterspørgslen, men vi kommer ikke op på samme niveau som før 2008, siger entreprenørsektionens formand.

-  I øjeblikket er der gang i flere store vejbyggerier, og i de kommende år kommer der meget offentligt byggeri med de nye sygehuse. Nu mangler vi bare at få mere gang i bolig- og erhvervsbyggeriet, siger Hans Holm.