Abonnementsartikel

Maskincenter Sjælland stiller fire nye John Deere-traktorer til rådighed for sjællandske planteavlere

Høsten er overstået, og nu skal der pløjes, harves og sås. Det har fået Maskincenter Sjælland A/S til at indregistrere fire helt nye John Deere-traktorer, som er sendt i marken for at demonstrere trækkraft og ny teknologi.

- Skal jeg nævne nogle stærke egenskaber ved de traktorer, vil jeg helt klart fremhæve den nye kabineindretning. Både pladsmæssigt og ergonomisk er det væsentligt bedre end før, forklarer salgskonsulent Søren Schmidt fra Maskincenter Sjælland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han har sammen med sine kolleger allerede haft en del landmænd ude at køre i de grønne traktorer. Og faktisk er det netop kabinen og det gode udsyn, der får flest rosende ord med på vejen, fortæller Søren Schmidt.

 Bedre holdbarhed og større stabilitet

- Man bliver også nødt til at nævne de nye PowerTech-motorer samt Full Frame-designet, hvor bagtøj, gearkasse og motor er boltet på én samlet ramme. Det giver bedre holdbarhed og større stabilitet, når du virkelig presser traktoren, lyder det fra salgskonsulenten.

De fire John Deere fordeler sig på to traktorer fra 6R-serien med henholdsvis 125 og 190 hestekræfter, en 7280R med 280 hestekræfter samt en 8335R med 335 hestekræfter.

Interesserede kan booke en dags prøvekørsel hos Maskincenter Sjælland.