Abonnementsartikel

De tre specialmagasiner "Agrologisk", "Bovilogisk" og "Hyologisk" til professionelle landmænd samt gratismagasinet "Fritidsmarkedet" til jordbrugere har alle fået en elektronisk version i form af en ny app til iPad.

Fagbladsgruppen i Herning, der ud over flagskibet "Maskinbladet" også udgiver en stribe andre specialmedier til landbruget samt et gratismagasin til jordbrugere, fortsætter den elektroniske udvikling. Mediehuset præsenterer nu nye iPad-apps til yderligere fire medier. Dermed findes samtlige Fagbladsgruppens landbrugs-magasiner og -aviser som elektroniske versioner.

- Vores magasiner og aviser bliver naturligvis også fremover udgivet i trykte versioner, og det vil de højst sandsynligt fortsætte med en rum tid endnu. Men da vi ønsker at give vores læsere og abonnenter den bedst tænkelige service, tilbyder vi nu også samtlige medier i en elektronisk magasinudgave, forklarer adm. direktør Jørgen Lindhard, Fagbladsgruppen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Apps kan downloades gratis i App Store og såvel "Fritidsmarkedet" som "Maskinbladet" kan læses uden abonnement. Det betyder, at mediehuset giver alle mulighed for at se den trykte avis - også de læsere, der ikke tidligere har fået aviserne tilsendt.

- Med en app-version bliver medierne tilgængelige for alle, uanset om man bor i Brønderslev eller Bali, Kerteminde eller Cape Town. Og har man sin iPad med, så har man altid adgang til nyhederne - både hjemme og i for eksempel sommerhuset, siger Jørgen Lindhard.