Hardi Group har netop afsluttet regnskabsåret 2011-2012 og kan fremvise en stigning på 20 procent i omsætningen

Hardi Group, som ejes af franske Exel, satte omsætningsrekord i regnskabsåret 2011-2012 med en fremgang på 20 procent. Hardi er et betydeligt selskab i Exel-gruppen, som i forrige regnskabsår omsatte for 403 millioner euro i 23 lande på alle kontinenter.

Fremgangen i Hardi Group tilskrives lanceringen af nye produkter og forbedret levering.

Hardi peger i en pressemeddelelse på de store trailersprøjter, Commander 7000 og 5500, som indeholder 37 opdateringer. Og også den selvkørende Alpha-model er nu fuldt implementeret i Hardis produktprogram.

Også på mere specifikke markeder har Hardi lanceret nye produkter. Til det franske marked har Hardi lanceret en ny sprøjte, Lunis, til vinmarker. Og på det australske marked har hardi introduceret den selvkørende sprøjte, Saritor, der er skabt til at køre over store arealer med en hastighed op til 30 kilometer i timen og med en bombredde på op til 42 meter.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Hardi fremhæver også, at generelt gode afgrødepriser er årsag til, at lanmænd i højere grad vil investere i avanceret teknologi.

- Især i det østlige Europa og de såkaldte CIS-stater (en sammenslutning af tidligere sovjetstater) har Hardi opnået en god indtrængning på markedet efter et tilbageslag i 2008-2010, oplyser selskabet.

Hardi fremhæver desuden, at de store vesteuropæiske markeder har været positive for virksomhedens salg - især fremhæves det britiske marked.

- Hardi vil fortsat udvikle nuværende og nye markeder med forbedret levering og serviceback up, hedder det også i meddelelsen fra Hardi, som peger på, at et nyt reservedelslager og distributionscenter i Frankrig nær Charles de Gaulle-lufthavnen har vist topydelse i forårssæsonen 2012.

Hvad angår produkter, vil Hardi fortsat udvikle sit fulde produktsortiment af liftsprøjter, trailersprøjter og selvkørende sprøjter, og selskabet lover at lancere nye produkter i forbindelse med Agromek 2012 og på Sima i Frankrig i februar 2013.