Abonnementsartikel

Der er Traktor Pulling Showtræk den 29. september 2012. Arrangørerne lover action for alle pengene.

I forbindelse med HCP Nordics store nybyggeri i Kroager sidste år, blev der lidt plads tilovers, som blev brugt til at anlægge en bane, der kan bruges til traktortræk.

Banen er anlagt i samarbejde med LU SydVestJysk Traktor Pulling, der er en undergruppe af Landboungdom, region Ribe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den 29. september 2012 klokken 10 skal banen indvies med show-træk i 10 forskellige traktorklasser fordelt efter type og vægt. Den største vægtklasse er på op til 13.000 kg. Der kommer mange køretøjer, og SydVestJysk Traktor Pulling forventer massiv tilskuerinteresse og flere hundrede gæster.

- Det er altid spændende at arbejde sammen med unge mennesker, der brænder for deres sport. Og det glæder os, at vi på denne måde kan være med til at hjælpe vores kundegruppe. Vi har i forvejen et godt samarbejde med flere landbrugsskoler om uddannelse i traktorkørsel, men traktorpulling er noget helt nyt for os. Det bliver en spændende festdag for os alle, siger Jens Chr. Hundahl, administrerened direktør i HCP Nordic. Han glæder sig til det store showtræk, men lige så meget over samarbejdet med SydVestJysk Traktor Pulling.

Der køres i to hovedklasser. Standardtraktorer fordelt i seks vægtklasser fra 0-13.000 kg og farmtraktorer i fire forskellige vægtklasser mellem 0 og 5.700 kg.

Den nye bane ligger i Kroager, på Ansager Landevej 11.