Omsætningen i DLG vil stige fra 40 til 60 millioner kroner i de kommende tre år.

DLG med formand Niels Dengsø i spidsen har i dag rustet DLG-koncernen ved at sammensætte en ny koncernledelse, hvor koncernechef Asbjørn Børsting og vicekoncernchef Kristian Hundbøll fremover deler topposten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Fremtidens vækst skal primært komme gennem innovation og nye partnerskaber i udlandet. Med en ny koncernledelse sætter vi i et andet gear og ruster os til den udvikling, siger Niels Dengsø.

Inden udgangen af 2014 vil DLG øge omsætningen fra 41 til 60 milliarder kroner. Det skal primært ske ved yderligere vækst på de tyske, franske og polske markeder samt en fordobling af aktiviteterne på vitamin- og mineralområdet inden for tre-fem år. 

- Derudover satser vi på, at udvikle Service & Energi i udlandet. Udsæd og planteforædling er også et interessant vækstområde, vi kigger næørmere på, fortæller Niels Dengsø.

DLG-koncernen skal i løbet af efteråret i gang med en strategiproces, som skal lægge vejen for de kommende år. Allerede nu tegner der sig nogle spændende muligheder både markedsmæssigt og geografisk, hvilket gør, at DLG ser lyst på fremtiden og forventer at øge omsætningen betragteligt.