Nyt firma tilbyder kontrol af samtlige hygiejneforhold i besætningen

Hvor mange bakterier, vira og andet skidt gemmer der sig i sprækker og revner, eller bare på overflader som gulv, væg og krybbe? For slet ikke at tale om vandrørene i besætningen? Og bliver der nu også rigtigt rent når stalden vaskes?  De spørgsmål og  mange flere kan Hygiejne Hans nu give svar på.

Hygiejneforsikring

- Med et abonnement på Hygiejne Hans køber man sig en billig forsikring, mener direktør for det nyetablerede rådgivningsfirma Hans Erik Brink.

Rådgivningsfirmaet gik i luften den 1. april 2012, men har allerede 20 faste kunder.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi tilbyder som noget helt nyt et årsabonnement, hvor vi to gange om året kommer ud og gennemgår hygiejnen i en besætning, og ligesom vi kender det fra tandlægen, så sender vi en reminder ud op til besøget, så landmanden bliver gjort opmærksom på, at det er ved at være tid til kontrol.

- Ideen til Hygiejne Hans fik jeg for halvandet år siden, hvor jeg tænkte, at der måtte være noget at hente, hvis man blev bedre til at gøre rent, og hvis man altid sikrede grisene rent drikkevand. Firmaet er da også kommet rigtig godt fra start. Nu glæder vi os bare til at se hvordan det går fremadrettet, siger Hans Erik Brink.

Læs mere i det nyeste nummer af Hyologisk, der udkommer fredag den 6. juli.

Har du abonnement på bladet, kan artiklen desuden læses på www.hyologisk.dk.

Ikke-abonnenter kan også læse artiklen på hjemmesiden ved at købe adgang til artiklen.

Der kan bestilles abonnement på www.hyologisk.dk eller 7620 7970.