Abonnementsartikel

Danske Landbrugsmaskinfabrikanter og Agromek får Allan Pedersen som ny direktør

41-årige Allan Pedersen overtager stolen efter Jan Tjørnelunde Pedersen og bliver direktør for DLMF og Agromek.

- Jeg er både glad for, og ydmyg over, at jeg er valgt til at overtage stafetten efter tidligere direktør Jan Tjørnelunde Pedersen. Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet, og vil gøre mit yderste for at leve op til tilliden, siger Allan Pedersen, der har første arbejdsdag den 1. august.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Allan Pedersen er uddannet HD-A og markedsøkonom og har tidligere i en årrække været direktør i H. C. Petersen Danmark A/S, ligesom han har ledererfaring fra Thyregod A/S og Dal-Bo A/S. Det seneste år har han som selvstændig konsulent rådgivet leverandører til landbruget om salgs-, markedsførings- og kommunikationsarbejde.

Stor organisation i ryggen

Samtidig med direktørskiftet bliver Danske Landbrugsmaskinfabrikanter (DLMF) foreningsmedlem af Landbrug & Fødevarer.

- Vi er meget optaget af, hvordan vi i DLMF bedst servicerer vores medlemmer, og vi har i længere tid været i god dialog med L&F om fordelene ved et tættere samarbejde, siger Sten Andersen, formand for DLMF.

 - Vi føler, at vi med foreningsmedlemskabet af L&F, der giver vores direktør en stor organisation i ryggen, har sikret det bedst mulige udgangspunkt for, at medlemskab af DLMF bliver endnu mere attraktivt fremover.