14 dage før, MO Implements A/S holder reception for at markere indflytningen i nybyggede lokaler, er der forrygende travlt i og uden for den 1.200 kvadratmeter store bygning.

Stedet ligner ganske vist stadig en byggeplads mere end en moderne virksomhed, der er klar til at tage imod receptionsgæster den 1. juni.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men de første maskiner flyttede allerede Kristi Himmelfartsdag fra den gamle adresse på Bjørnevej i Skive til den nye bygning på Ulvevej, som kun ligger en lille kilometer fra den gamle adresse.

Og de tre ejere af virksomheden glæder sig allerede til at komme på plads i de nye rammer og vise dem frem ved åbent hus-arrangementet, som både markerer flytningen til de nye lokaler, og at det i år er 10 år siden, MO Implements blev grundlagt i lokalerne, der indtil da havde rummet Trima A/S.

Det nye domicil får i øvrigt en betydeligt mere fremtrædende beliggenhed, idet det får facade ud til Skives omfartsvej.

Blev mere forsigtige

Behovet for at bygge et nyt hovedsæde til MO Implements' aktiviteter har været påtrængende i flere år, men de seneste års lavkonjunktur fik de tre ejere til at holde lidt igen med at realisere planerne.

- Men vi har i virkeligheden klaret os ret godt igennem kriseårene, og nu skulle det derfor være, siger Marius Hasager og Martin Gjørtz, der er to af virksomhedens tre ejere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Martin Gjørtz tilføjer, at det formentlig også har været økonomisk fornuftigt at vente med nybyggeriet.

- Jeg tror helt sikkert, at det er et mere gunstigt tidspunkt at bygge nu, end for få år siden, siger han.

De to af ejerne tilføjer, at nybyggeriet også blev fremskyndet af, at deres nuværende udlejer selv har brug for lokalerne på Bjørnevej.

I den nye bygning får MO Implements dobbelt så mange kvadratmeter til rådighed inden døre sammenlignet med de nuværende lokaler. Og dermed får de bedre plads til de mange maskiner og redskaber, så det både bliver mere rationelt at håndtere maskinerne, og så lageret samtidig bliver så velfungerende, at det kan fungere som showroom i de tilfælde, hvor kunder eller forhandlere kigger forbi.

Nyheder til åbent hus

Til åbent hus-arrangementet er MO Implements også klar til at vise forskellige nyheder frem. Blandt andet en ny frontlæsser, en tallerkenharve og en meget kraftig stubfræser, som henvender sig til den professionelle skoventreprenør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

MO Implements ejes af Martin Gjørtz, Marius Hasager og Ole Sørensen, som tilsammen udgør den nuværende medarbejderstab.