Ud over at der er blevet styr på de ansattes timer, er der en række andre funktioner i managementsystemet BoviSoft, som gør, at hverdagen på Virkelyst Landbrug kører bedre end hidtil

En lille skærm ude i stalden med et it-system, der holder styr på alle data, og som samtidig fungerer som et stempelur, hvor medarbejderne stempler ind og ud, når de henholdsvis møder ind og har fri, har ændret hverdagen på Virkelyst Landbrug.

- Nu møder folkene til tiden, og de kan samtidig se værdien i deres arbejdsopgaver, fortæller Gregers Kristensen, der ejer bedriften.

Han er rigtig begejstret for systemet, for udover at han har fået mere styr på sine ansatte, har han samtidig fået en anden form for ledelse.

To ejendomme kræver overblik

Gregers Kristensen har 300 køer fordelt på to ejendomme. Og det var ved at være en udfordring ledelsesmæssigt - både med flere køer og flere ansatte. Nu ved Gregers Kristensen om der er en medarbejder på den anden ejendom, eller om han selv skal køre af sted for at tjekke op på en alarm.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Bedre registreringer

De registreringer, der foretages i BoviSoft bliver sendt direkte til Kvægdatabasen/Dyreregistreringen. – Det gør at vi får meget mere ud af vores registreringer, og dermed også lavet bedre registreringer. Han tilføjer at arbejdsgangen er blevet meget nemmere, og der intet dobbelt arbejde er med hensyn til registreringer.

Læs mere om BoviSoft i det nyeste nummer af Bovilogisk, der udkommer fredag den 16. marts.

Har du abonnement på bladet, kan artiklen desuden læses på www.bovilogisk.dk. Ikke-abonnenter kan også læse artiklen på hjemmesiden ved at købe adgang til artiklen.

Der kan bestilles abonnement på www.bovilogisk.dk eller 7620 7970.