Abonnementsartikel

Agri Nord kom godt ud af 2011 med et overskud på 1,4 millioner kroner

Landboforeningen Agri Nord står foran den årlige generalforsamling godt rustet og klar til fremtiden med overskud på bundlinjen og en helt ny strategi.

- Vi startede året med et ambitiøst budget og har realiseret det til den gode side. Vi havde ikke set den tilbagegang i omsætningen i forhold til budget på 7,5 millioner kroner, som vi har oplevet. Alligevel er det lykkedes at tilpasse omkostningerne løbende, så vi ender med et resultat på 1.4 millioner kroner for 2011, hvilket er 280.000 kroner bedre end det budgetterede resultat, fortæller Erik Lydiksen, administrerende direktør hos Agri Nord.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Trods den mistede omsætning glæder direktøren sig over året der er gået:

- Det har været et godt år for Agri Nord, og jeg glæder jeg mig over, at der trods travlhed har været tid til udvikling af nye produkter og en ny strategi, og at vi desuden har oplevet tilgang af kunder, fortæller han.

Foreningen har i 2011 fået nye kunder ved at etablere teams inden for rekruttering, HR og forsikringsrådgivning.

- Det er bevidst, at vi udvikler rådgivnings-områder, som også kunder udenfor landbrugserhvervet har glæde af. Det giver en god synergi og styrker kompetencerne hos medarbejderne. På den måde kan vi udvikle specialiseret viden inden for ellers snævre forretningsområder, mener Erik Lydiksen.